Ez a hónap végi változás majdnem minden magyart érint

HírKlikk 2019. június 20. 05:00 2019. jún. 20. 05:00

Összeolvadással 2019. június 30-án egyesül a nemzeti földgáz- és a nemzeti áramszolgáltató. Az ügyfeleknek semmi teendőjük sincs, de arra nem árt ügyelni, hogy a tőlük jövő email a spam fiókban köthet ki.

A Nemzeti Közművek (NKM) a hó végén egy társaságként szolgáltatja az áramot és a gázt is. A cég tájékoztatása szerint ugyanis az NKM Földgázszolgáltató Zrt. és az NKM Áramszolgáltató Zrt. 2019. június 30-án összeolvadással egyesül. Az új társaság neve NKM Energia Zrt. lesz - írja azenpenzem.hu.

Mint az NKM közli, a minőségi ellátás zavartalan marad, ügyfeleiknek semmilyen teendőjük sincs. A változás következtében új feladóval küldik viszont az új e-számláról szóló értesítéseket és az online ügyfélszolgálaton végzett ügyintézések visszaigazoló emailjeit.

Kérik, ha a megszokott időszakban ügyfelük nem talál postafiókjában értesítést az új e-számláról, ellenőrizze levelezőrendszerének Levélszemét (Spam) mappáját is, ahová az ismeretlen feladótól érkezett levél kerülhetett. Ezt követően jelölje meg a levelet, hogy nem levélszemét, illetve spam. 

Forrás: Hírklikk