Fidelitas: álságos és kétszínű a DK

HírKlikk 2019. január 11. 05:15 2019. jan. 11. 05:15

Ozsváth Kálmán újpesti önkormányzati képviselő, az újpesti Fidelitas ügyvezető alelnöke szerint az ellenzék továbbra sem képes érdemi politizálásra, csak "erőszakosan és bohóckodással" tudja felhívni magára a figyelmet.

Ozsváth Kálmán - aki Renge Zsolt önkormányzati képviselővel, a IV. kerületi Fidelitas elnökével közösen sajtótájékoztatót is tartott csütörtökön - az ifjúsági szervezet közleményében arra reagált, hogy Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője kedden megpróbált bemenni a Miniszterelnökség épületének Gundel Étterem által üzemeltetett menzájára ebédet venni.

Az újpesti Fidelitas alelnöke szerint Varju László az új évet "egy álságos és kétszínű, tragikomédiába illő bohóckodással" kezdte a Várban.

Ozsváth Kálmán azt írta: az ellenzéknek egyedül "a hatalom megszerzése, a hergelés, a hisztériakeltés, a politikai balhék és a színészkedés" fontos, nem Magyarország érdeke. Úgy folytatta: ők azok a bevándorláspártiak, akik "Soros György pénzéből szerveznek erőszakos utcai megmozdulásokat is, úgy, hogy közben az otthonápolási díj bevezetését meg sem szavazták".

Renge Zsolt a tájékoztatás szerint újpestiként, újpesti fiatalként felszólította az amúgy nem újpesti Varju Lászlót, hogy ne keverje bele "szégyenteljes és felháborító ügyeibe" az újpesti polgárokat.

Álságosnak és kétszínűnek nevezte a DK-t, mert - mint fogalmazott - Varju Lászlóék olcsóbban esznek a Parlament két menzáján, mint a miniszterelnök munkatársai a Karmelita menzáján.

Megjegyezte: úgy tűnik, Varju László nemcsak a munkahelyét nem ismeri, hanem azokat az újpesti vendéglátóhelyeket sem, "ahol hasonló áron hasonló minőségű ebédet vehetne", ezért hoztak neki ebédet egy újpesti helyről.

Forrás: MTI/Hírklikk