Forgalomkorlátozás lesz pénteken és szombaton az V., VI. és XIV. kerületben

HírKlikk 2024. június 19. 17:30 2024. jún. 19. 17:30

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz pénteken és szombaton Budapest V., VI. és XIV. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Police.hu honlapon.

Tudatták: tilos lesz megállni pénteken 20 órától szombaton 22 óráig a Podmaniczky utca mindkét oldalán a Teréz körút és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Jókai utca mindkét oldalán a Nyugati tér és a Weiner Leó utca között, a Bajcsy-Zsilinszky út mindkét oldalán a Podmaniczky utca és az Andrássy út között, az Andrássy út mindkét oldalán a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a Jókai tér teljes területén, valamint a Rippl Rónai utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Lendvay utca között.

Szombaton 10 órától 16 óráig lezárják a Podmaniczky utcát a Teréz körút és a Bajcsy-Zsilinszky út között, 16 óra 30 perctől 21 óráig pedig a Kós Károly sétányt. Szakaszos és időszakos lezárás lesz 15 órától 17 óráig a Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út – Hősök tere útvonalon.

A BRFK arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom