Gyurcsány: ezek nem tudnak kormányozni

HírKlikk 2020. szeptember 20. 18:03 2020. szept. 20. 18:03

„Hagyjuk abba azt az önfelmentő szöveget, hogy ugyan ezek tényleg lopnak, meg erőszakosak, de legalább tudnak kormányozni. Nem, nem tudnak" – írja legújabb Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

A volt miniszterelnök posztját az atv.hu szemlézi. Mint Gyurcsány írja, soha ilyen megalázóan nem bántak a legnehezebb sorsú emberekkel, soha ilyen sokat nem vettek ki, loptak el a közösből ilyen kevesek, soha nem volt ilyen fejetlenség az oktatásban és az egészségügyben, soha nem esett ekkorát közös nemzeti jövedelmünk, soha nem volt akkora hiánya egy évben az országnak, mint amekkora most lesz.

A DK elnöke így folytatta a felsorolást: soha nem ért ilyen keveset a magyar forint, soha nem volt ilyen drága az élelmiszer, mint most, soha nem költözött el annyi ember Magyarországról, mint mostanában, soha nem volt ilyen kevés joguk a munkás embereknek.

Folytassam? – teszi fel a kérdést a volt miniszterelnök.

„Pedig még nem beszéltünk arról, hogy micsoda fejetlenség, kapkodás, máskor meg bűnös semmittevés jellemzi a vírusjárvány kezelését. A jó kormányzás nem egyenlő az önkény hatalmának megteremtésével, a viták megölésével, az állandó harci készültséggel. A jó kormányzás otthont teremt a hazából és nem háborús terepet. A jó kormányzás vigyáz ránk, nem pedig kiszolgáltat bennünket” – írja Gyurcsány Ferenc.

Forrás: ATV/Hírklikk