Hadházy Ákos tüntetést szervez október 23-ra

HírKlikk 2020. október 10. 06:55 2020. okt. 10. 06:55

A független képviselő már korábban javasolta az ellenzéki pártoknak, hogy a „hazugsággyár" előtt, a Kunigunda útján tartsanak újabb tüntetést, de választ még nem kapott. Most közölte, hogy a rendezvényt mindenképpen megtartják.

Hadházy Ákos ezt írta:

„Közeleg október 23. ünnepe, amikor arra emlékezünk, hogy 1956-ban „egy nép azt mondta: elég volt”. Elege lett egyebek mellett a folyamatos hazudozásból, ezért is vonultak a forradalmárok 64 évvel ezelőtt is a rádió épületéhez, mert az igazságot, a magyar nép valódi hangját akarták hallani és hallatni. 

Szeptemberben, a nemzeti manipulációs ívek bemutatásakor már javasoltam, hogy október 23-án az ellenzék hívja híveit egységesen a Kunigunda útjához, emlékezzünk meg ott 1956 hőseiről és követeljük az aljas propaganda azonnali beszüntetését, a hazugsággyár felszámolását. Az ellenzéki pártoktól választ nem kaptam, de szerencsére magyarok sokasága jelezte, velem tartanának. 

Ha valaki, én tisztában vagyok vele, milyen súlyos veszélyekkel jár a jelenlegi járványhelyzet. Ugyanakkor, ha valamit nagyon akarunk, meg tudjuk oldani. Ennek jegyében, kidolgoztunk egy tervet, amivel biztonságosan meg lehet tartani az október 23-i rendezvényünket. Egy kis szervezést és némi fegyelmezettséget igényel, de higgyék el, meg lehet csinálni, így biztonságosan erőt mutathatunk a hazugsággyárnak és a kormánynak is!"