Harris az új célpont Trumpék számára

HírKlikk 2024. július 23. 18:15 2024. júl. 23. 18:15

Gideon Rachman szerint a félelem határozza meg Amerikában a kampány hátralévő részét és az eredmény azon múlik, melyik jelölt tudja a legjobban megijeszteni a szavazókat. A vezető külpolitikai elemző úgy látja: ha Harris lép Biden helyébe, tökéletes célpont lesz a Tegyük Újra Naggyá Amerikát-mozgalom számára.

Szerintük ugyanis a felemelkedését nem a személyes képességeinek köszönheti, hanem a másság, az egyenlőség és a befogadás hamis elvének. Donald Trump azt hirdeti, hogy a bevándorlás, az infláció és a woke-ság halálos veszélyt jelent az amerikai álomra nézve, és háborúval riogat. Többször is kijelentette, hogy küszöbön áll a harmadik világégés.

A Financial Times szerint a demokraták arra építenek, hogy veszélyben az abortusz és jön a tekintélyelvűség, Trump az átlagember alapvető szabadságjogait fenyegeti. További fontos téma, hogy a volt elnök megpróbálta megfordítani a legutóbbi választás eredményét. A másik oldal viszont szabadulna ettől a kérdéstől, mert tudják, hogy a „feltörekvő diktátor” az ellenfél legfőbb aduja.

Vagyis szó sincs arról, hogy a választási hadjárat reményt és derűlátást sugározna – írta Rachman.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom