Hazugságmaratont posztolt Juhász Péter

HírKlikk 2024. május 26. 16:25 2024. máj. 26. 16:25

Annyit hazudott a TV2 Juhász Péterről, hogy a politikus 1 óra 45 perces videót tudott összevágni csak az elhangzott helyreigazításokból.

Videót posztolt ki a YouTube-ra Juhász Péter, Budapest Belvárosának ellenzéki polgármester-jelöltje. Azt illusztrálja, mennyi lejárató hazugsággal próbálja a Fidesz tönkretenni azt, aki a célkeresztjébe kerül. 

Ismeretes, hogy a Rogán Antalt 2016-ban bűnözőnek nevező Juhász Pétert a fideszes politikus által emiatt indított per kezdete után a kormánymédia megpróbálta tönkretenni. Juhászról pár hónap leforgása alatt több száz, minden egyes esetben kizárólag hazugságokat tartalmazó cikk és tévéadás jelent meg, amelyek miatt a politikus sorozatban pereket indított. Ezeket meg is nyerte.

A TV2-t jogerős bírósági ítélet kötelezte arra, hogy a Tények-ben 16 alkalommal adjon le egy különlegesen hosszú helyreigazítást. Azért különlegesen hosszút, mert olyan sok hazug tényállítást tettek, hogy csupán ezek pontos felsorolása közel két óráig tartana. A jogerős ítéletet a tévé nem teljesítette, a helyreigazításokat az elmúlt nyolc év alatt pár másodperces darabokban adták le, de még mindig nem voltak hajlandók leadni az összes előírtat.

Juhász most olyan videót tett közzé, amelyben pattogatott kukoricával a kezében végignéz egy olyan videót, amihez összevágta a TV2-n már leadott, egyenként csak néhány másodperces helyreigazításokat. A politikus az elején rövid, bő egyperces bevezetőt mond, majd megnyomja a play gombot, ami után 1 óra 44 percen át kizárólag az összevágott helyreigazítások pörögnek. Az is kiderül a bevezetőből, hogy Juhász pert indít a magyar állam ellen is, mert az állam a jogerős ítéletek ellenére sem tudta kikényszeríteni, hogy a TV2 teljesítse a bíróság által megállapított kötelezettségeit – írja a 444.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom