HírTV: Nagy Blanka nem egy Sharon Stone, azt valljuk be

HírKlikk 2019. április 20. 17:42 2019. ápr. 20. 17:42

Megdöbbentő beszélgetésnek lehettek tanúi, akik a HírTV Troll című műsorának legutóbbi adását végignézték. Biztosan vagyunk abban, hogy a jobb érzésű kormánypárti szavazókat is felháborították az elhangzottak.

"Nagy Blanka nem egy Sharon Stone, azt valljuk be"

– hangzott el a HírTV Troll című műsorában, ahol Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter és Lentulai Krisztián volt M. Dobos Marianne vendége.

Pindroch Tamás szerint a kormányoldalnak óriási szerencséje van azzal, hogy az ellenzék ilyen figurákat tud felmutatni, mint Nagy Blanka. Az újságíró úgy véli, ha valaki belép a politikai térbe, akkor fel kell készülnie arra, hogy oda kell figyelnie minden lépésére.

Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese biztosra veszi, hogy a kecskeméti diáklányt a saját politikai oldala csupán eszköznek használja.

Hozzátette: A DK-nál, az MSZP-nél rengeteg női politikus van, akik tyúkanyóként gondoskodhatnának róla. A főszerkesztő-helyettes ugyanakkor azt sem tartja kizártnak, hogy az ellenzéki oldal egyáltalán nem volt szomorú amiatt, hogy lehetett botrányról beszélni.

Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese leszögezte, aki szoknya alá fotóz, azt fel kell pofozni, de itt nem történt ilyen. Közlése szerint mindenki láthatja, hogy Varju László és Nagy Blanka ült az első sorban a fotós a színpadról fotózott. Hozzátette: ami történt az pedig egy vicc, egyebek között az, hogy a DK törvényt akar módosítani, hogy – mint a párt fogalmazott, „többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon elkészített fotóval”.

Forrás: Hírklikk