Így vezekel Orbán Viktor felesége, férje bűneiért

Kátai B. Zsolt 2018. december 3. 05:41 2018. dec. 3. 05:41

Hatalmas nagy a kontraszt. Miközben a miniszterelnök látni sem bírja, inkább börtönbe csukatja a hajléktalanokat, addig a felesége, saját kezében cipeli az adományokkal teli ládákat a rászorulóknak.

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete gyújtotta meg az első gyertyát a segélyszervezet adventi koszorúján. Ezzel vasárnap, 13 óra 53 perckor elkezdődött az ökumenikusok hagyományos adománygyűjtő akciója, a „szeretet.éhség.”

Nem véletlen az időzítés. 1353 annak az adománygyűjtő vonalnak a száma, amelynek hívásával 250 forinttal lehet támogatni a rászorulókat. A nagyobb adományokat pedig a segélyszervezet.hu oldalon található számlaszámra tudják befizetni az adakozók.

Amellett, hogy tiszteletet érdemel mindenki, aki segít az elesetteken, ilyenkor felmerül a kérdés: Lévai Anikó miért nem tud otthon szólni a rászorulók érdekében?

Miért ilyen típusú adományokkal dobnak alamizsnát az emberek elé, miközben a kormány óriásplakátokon hirdeti a családok évét? Talán egy stadion árának az ezredrésze is bőven elég lenne. Ja, demagóg vagyok? Bocs...

Forrás: Hírklikk