Karácsony: a Fidesz cáfolta korábbi hazugságait

HírKlikk 2020. július 5. 10:08 2020. júl. 5. 10:08

Vaskos önleleplezésnek nevezte közösségi oldalán Karácsony Gergely budapesti főpolgármester Hollik István Fidesz-szóvivő fenyegetődzését.

„A Fidesz szóvivője belengette, hogy államosítsák a Lánchidat, hogy aztán ne a főváros, hanem a kormány újítsa fel. Vaskos önleleplezés ez, hiszen ezzel cáfolták a korábbi hazugságaikat”írta Karácsony.

A főpolgármester szerint, az államosítással nyilván tovább tolódna a felújítás, hiszen mindent elölről kellene kezdeni, viszont eddig a kormányoldal azt mondta, hogy a felújítás egy percet sem várhat. Azt is megjegyezte, hogy arról azért hallgat a Fidesz, hogy kilenc évig miért nem újították fel a Lánchidat.

„Azt is mondták, hogy a kormánynak nincs több pénze a felújításra, most meg hirtelen kifizetnék az egészet. A vak is látja, hogy nem érdekli őket a Lánchíd. Csak a hatalom érdekli őket, ezért próbálják ellehetetleníteni az ellenzéki önkormányzatok munkáját” – jelentette ki posztjában Karácsony, hozzátéve, hogy „sok különbség van az előző és a mostani városvezetés között, az egyik az, hogy ők nem újították fel a Lánchidat, mi viszont fel fogjuk”.

Forrás: Facebook