Karácsony Gergely: ez egyszerre volt röhejes és végtelenül szomorú

HírKlikk 2021. november 25. 11:15 2021. nov. 25. 11:15

A főpolgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Fővárosi Közgyűlés tegnap tartotta a közmeghallgatásán előre megírt kérdéseket olvastattak fel a Fidesz-tagokkal.

„Válaszok helyett kérdések érkeztek a Fidesz-pártközpontból” – kezdte beszámolóját Facebook-oldalán Karácsony Gergely, a tegnapi Fővárosi Közgyűlés közmeghallgatásáról.

„Mi sem mutatja jobban a Fidesz demokráciafelfogását, hogy az alábbi levélben toborozták a tagjaikat, hogy a valódi állampolgári kérdések helyett az általuk feltett politikai kérdések hangozzanak el. Előre megmondva, hogy mik azok a témák, amelyek „felháborítják vagy közvetlenül érintik Önt és lakókörnyezetét". Egyszerre volt röhejes és végtelenül szomorú, ahogy a zavarodott Fidesz-tagok a telefonjukból olvasták fel szó szerint a listán szereplő kérdéseket, úgy téve, mintha azok a sajátjaik lennének” – írta a főpolgármester.

Karácsony hozzátette, hogy természetesen mindenkinek joga van bármilyen kérdést feltenni a városvezetésnek, amelyekre ők szívesen válaszolnak.

„A történet csak egy újabb adalék ahhoz, hogy mit gondol a Fidesz a demokráciáról: a kérdések és a válaszok is a pártközpontban születnek” – fogalmazott Karácsony.

Forrás: Facebook