Karácsony Gergely: ha rám lőnek célozzanak is ide

HírKlikk 2024. május 23. 17:00 2024. máj. 23. 17:00

Öt éve vadásznak rám, most ebben is szintet lépett Rogán Antal – írja Karácsony Gergely Facebook-oldalán. A csütörtöki poszt szerint a NAV szerdán a jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél járt, csütörtökön pedig kora reggel több munkatársának magánlakásába „rontottak be”.

A főpolgármester arról számol be közösségi oldalán, hogy szerdán „azzal az ürüggyel, hogy adatokat és naplófájlokat akarnak szakértőként megvizsgálni, a Rogán Antal irányította Nemzetbiztonsági Szakszolgálat készített másolatot a kollégám ügyvédi munkájához használt számítógépéről. Az elmúlt tizennégy év, a teljes Orbán-rezsim időszakában végzett ügyvédi tevékenységének iratait, köztük magánokiratokat, magánjogi ügyletek dokumentumait másolták le, semmibe véve a jogállam egyik fontos garanciáját, az ügyvédi titkot. Majd' minden ellenzéki pártnak végzett szakértői- és jogi tevékenység dokumentumait másolták le, számtalan információszabadsági per, vagy éppen strasbourgi eljárás anyagait. Ezek közül Rogán Antalnak semmihez nincs köze."

Karácsony Gergely úgy gondolja, Rogán az így megszerzett adatokat átadja a propagandamédiának, hogy „hazug és manipulatív lejárató kampányokat indíthassanak. Erre használják a nyomozó hatóságokat, az adóhatóságot és immár a titkosszolgálatokat is", majd hozzátette:„azt is jól tudjuk, kit akarnak így levadászni. Engem." 

Ahogy a főpolgármester fogalmazott, „hogyha engem akarnak levadászni, akkor jöjjenek ide. Ne a kollégáimat vegzálják, legyen bátorsága Rogánnak ideküldeni az embereit. Ide hozzám, az én irodámba. Túrják fel azt, kutassanak itt, ne legyenek gyávák. Mutassák meg magukat, hadd lássa ország-világ és egész Budapest, hogy mire megy ki ez az aljas játék. Ha rám lőnek, akkor célozzanak is ide. De előtte nézzenek a szemembe."

A Facebook posztja végén Karácsony Gergely hangsúlyozta, „Engem sem megfélemlíteni, sem megtörni, sem levadászni nem tudnak."

Forrás: Facebook


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom