Kiakadt a DK-s jelölt mondatain Magyar György

HírKlikk 2021. szeptember 24. 10:30 2021. szept. 24. 10:30

Binszki József, a Demokratikus Koalíció szegedi elnöke és képviselőjelöltje azt mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján: információi szerint Dobrev Klára nagy fölénnyel vezet az ellenzéki előválasztáson – hivatkozott a 444 cikkére egy betelefonáló a Klubrádió Megbeszéljük című műsorban.

A portál szerint Binszki arról beszélt, esélyesnek tartja, hogy nem is lesz második forduló, mert Dobrev Klára már az első fordulóban megszerzi a szavazatok több mint 50 százalékát.

Őt követően Magyar György ügyvéd, a Civil Választási Bizottság elnöke is megszólalt. „Abszurd azt terjeszteni, hogy ki és mekkora előnnyel vezet". Hangsúlyozta az urnákba nem láthat bele senki illetéktelen, és ezek zárva maradnak szeptember 28-án este 8 óráig.

„Megkérdezni az arra járó négy szavazótól, hogy kire szavazott, és azt kivetíteni az eddig leadott 250 ezer szavazatra, felháborító!" Hozzátette, nem kéne felülni az álhíreknek, ha pedig valóban ilyet terjeszt bármely DK-s politikus, az még rosszabb. „Az előválasztást nem kellene megcsúfolni" – zárta gondolatait.

Forrás: Klubrádió