Kilopták a gázolajat a dunaharaszti tűzoltók autójából, nem tudtak kivonulni egy balesethez

HírKlikk 2023. október 20. 06:25 2023. okt. 20. 06:25

A tűzoltók nem tudtak kivonulni egy balesethez, ami az 51-es úton történt.

Szerdára virradó éjjel valakik kilopták a gázolajat a dunaharaszti önkéntes tűzoltók tűzoltóautójából, számolt be a Facebookon Molnár Péter, a Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltóság oldalának kezelője – szúrta ki az rtl.hu.

Az autó üzemanyagtartályából szinte az utolsó cseppig leszívták az üzemanyagot, így nem tudtak kivonulni egy balesethez, ami az 51-es úton történt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szerdán egy nyerges vontató és három személygépkocsi karambolozott Dunaharasztiban, az 51-es főúton, a Raktár utcánál. Műszaki mentés céljából a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Lehetett volna lehetőségünk vonulni az 51-es úti balesethez, a létszámunk megvolt. Csak gázolaj nem...  – írta Molnár Péter, hozzátéve, hogy a tűzoltóautót pár nappal korábban tankolták tele.

Egy város segítségével, önkéntesek, vállalkozók, önkormányzati segítséggel, dolgos tűzoltók áldozatos munkájával éjjel-nappal szépítjük, építjük a tűzoltóságot, hogy segítsünk – majd valaki úgy gondolja, hogy ellopja az üzemanyagot. Egy olyan autóból, ami életeket, anyagi javakat igyekszik menteni nap, mint nap – fogalmazott a történtekkel kapcsolatban az önkéntes tűzoltó.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom