Kirúgtak három embert a Hír TV-től

HírKlikk 2019. március 7. 10:13 2019. márc. 7. 10:13

Állítólag a biztonsági kamerák átvizsgálásával is megpróbálták kideríteni, kik szivárogtatták ki azt a képet, melyen látszott, milyen mikrofonkockája lesz másnaptól a közös híradós stábnak.

A Media1 értesülése szerint a Hír TV elbocsátott három munkatársat, egy riportert, egy online szerkesztőt és egy asszisztenst. A portál úgy tudja, a három fővel kedden közölte a HírTV, hogy elfogyott irántuk a bizalom, és megválik tőlük. Információik szerint a tévénél kilátásba helyeztek fegyelmi eljárást is a későbbiekre.

A portál azt írja: az ügy előzménye, hogy a HírTV állítólag a biztonsági kamerák átvizsgálásával is megpróbálta kideríteni, kik szivárogtatták ki január 21-én a Media1 számára azt a fényképfelvételt, melyen látszott, milyen mikrofonkockája lesz másnaptól a HírTV és az Echo TV közös híradós stábjának.

Úgy tudják, a kirúgottak közül többen is munkaügyi pert fontolgatnak a tévétársasággal szemben, elbocsátásukat jogszerűtlennek tartják. A Media1 azt írja, hogy nem az érintett, kirúgott személyektől kapták meg a felvételt.

Forrás: Hírklikk