Köszönetet mondott a PSZ az oktatásban dolgozók oltóinak

Millei Ilona 2021. április 13. 07:34 2021. ápr. 13. 07:34

Köszönetét fejezte ki az oktatási dolgozók oltásában közreműködő egészségügyi dolgozóknak és honvédségi alkalmazottaknak a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ).

Mint közleményükben írják, az oltópontokon minimális várakozási idővel nagyon szervezetten és gördülékenyen folyt a munka. Az egészségügyi dolgozókon látszott, hogy túlterheltek, fáradtak, ennek ellenére nagyon előzékenyek, kedvesek, megértőek és szakszerűek voltak. Az egészségügyi dolgozók és honvédségi alkalmazottak minden elismerést és tiszteletet megérdemelnek! A Pedagógusok Szakszervezete valamennyi oktatásban dolgozó nevében hálásan köszöni munkájukat, sok erőt kívánva nekik, hiszen áldozatkészségük nélkül nem győzhető le a járvány!

A szakszervezet és a 21 Kutatóközpont egyébként az elmúlt napokban ismét közös felmérést indított, hogy pontos képet kapjon arról: miként vélekednek az oktatásban dolgozók az óvodák és az általános iskolák április 19-ére meghirdetett nyitásáról. A kérdésekre 9529 válasz érkezett. A kutatás részleteit ma ismerteti online sajtótájékoztatón a PSZ és a 21 Kutatóközpont.