Kubatov kitiltja azokat az újságírókat, akik csúnyát mernek írni a Fradiról

HírKlikk 2020. január 6. 06:52 2020. jan. 6. 06:52

Kubatov Gábor ki akarja tiltani a Groupama Arénából azoknak a lapoknak és portáloknak az újságíróit, akik nem szimpatizálnak a klubjával. Az FTC elnöke, a Fidesz pártigazgatója a december 31-i évértékelő beszédében ejtett el néhány megjegyzést erről – szúrta ki a 168 Óra.

A portál idézi Kubatovot, aki azt mondta:

A sportklubok között toronymagasan mi vagyunk az elsők, a közösségi médiában, a televíziós nézettségben, Zöld és Fehér Magazin hatezer példányban fogy el. (...) Ha nincsen valamiféle érdekképviseletünk, akkor azt csinálnak velünk, amit akarnak, és higgyék el, hogy ez nem politikai kérdés, mert innen a stadionból egy csomó portál ki van hajítva.

Nem dolgozunk velük, nem léphetnek be, mert csak a vizünket isszák, és az időnket pazaroljuk rájuk, mert úgyis tudják, hogy mit írnak, előre megvannak a cikkek. De ez nem politikai kérdés, mert van jobboldali portál, amelyik nem tudott viselkedni, az nem fog bejárni ide. És van olyan baloldali portál, amelyik nem fog bejárni ide – fejtegette Kubatov Gábor.

Az FTC elnök szerint az újságírókat ugyanazon az elven tiltják ki a Groupama Arénából, mint a szurkolókat.

És ha ez tetszik nekik, tetszik, ha nem, nem. Nekünk megvannak a saját csatornáink, mi tudunk kommunikálni a saját szurkolóinkkal, és az nekünk elég. És arra kérem önöket, hogy támogassanak minket, ebben a dologban rendkívüli szigor lesz, nem fogunk szórakozni – ígérte.

A videóban 41:10-nél kezdődik ez a rész.

Forrás: 168 Óra