Lakájmédiáék leleplezték a titkos ellenzéki rejtélyek titkát

Föld S. Péter 2019. január 4. 10:20 2019. jan. 4. 10:20

Titkos találkozót tartottak a Soros György által támogatott szervezetek – erről rántotta le a leplet a minap az Origo. A vérfagyasztó értesülést az alternatív valóság többi zászlóshajója is átvette, a Magyar Idők állítólag el is hitte, amit a saját cikkükben leírtak.

Ezekből a sajtótermékekből megtudtuk, hogy a galád ellenzék Orbán Viktor rendszerének megbuktatására készül. Pedig, készülhetnének arra is, hogy nem buktatják meg Orbán rendszerét, hanem épp ellenkezőleg, annak megerősítésén munkálkodnak. Vagyis, erejüket arra összpontosítják, hogy Orbán Viktor még többet tudjon magánrepülőzni, Polt Péter a mostaninál is számosabb ügyet legyen képes eltusolni annak érdekében, hogy a csókosoknak a mostaninál is több jusson a javainkból. Ez lenne az ellenzék dolga a lakájmédia szerint, de ők nem a magyar embereket képviselik, ezért inkább találkoznak és egyeztetnek.

És az is milyen már, hogy ezek az ellenzékiek, akik Orbán rendszerét akarják megbuktatni, titkosan találkoznak! Tessék nyilvános helyen találkozni és előre meghirdetni, hogy mikor lesznek ezek a megbeszélések! És hívják meg a titkos találkozókra a kormányhoz hű médiát! Ne kelljen már nekik oknyomozni és kutakodni, amikor van nekik elég dolguk enélkül is.

Például az, hogy szakmányban hazudozzanak.

Mondjuk, azon elgondolkodhatna a kormány médiája, hogy Mészáros Lőrinc sem szokta meghívni az ellenzéki sajtót, mielőtt megveszi a fél Balatont. Vagy, amikor lapkiadókat vásárol, televíziót, vagy épp futballcsapatot külföldön.

Ha szabadna tippeket adni a lakájmédiának: legközelebb szimatolják ki azt is, kinek az érdeke a napi középhőmérséklet, és igaz-e, hogy azért van többféle vércsoport, mert Soros ezen is milliárdokat keres. És ha ezt mind megtudták, akkor még egyszer nekifuthatnak annak a dilemmának: meg kell-e hívniuk az ellenzéki pártoknak az egyeztetéseikre Kövér Lászlót, vagy, teszem azt, Orbán Viktort.

A választ „A titokzatos rejtély titka” jeligére várjuk.