"Lázár János egy kurta elutasítással sem tisztelt meg"

HírKlikk 2019. augusztus 20. 10:51 2019. aug. 20. 10:51

Lázár János képviselő úrnak
Hódmezővásárhely, Mezőhegyes

Tisztelt Miniszter úr!

Portálunk hasábjairól értesültem róla, hogy nagy sikere volt az Ön Lada-túrás kezdeményezésének, és sokakat vitt bemutató és csevegő körútra a csak minap sok-sok állami pénzzel újra kitömött Mezőhegyesi Ménesbirtokon. Magam július 23-án jelentkeztem Önnél a kocsikázásra a magam nyilvános módján, miként most Ujhelyi István, ámbár meghívása a helybélieknek szólt, s gyanítottam, hogy nem kapok helyet a kedvezményezettek között. Mégis csalódással vettem tudomásul, hogy egy szó válasszal, még egy kurta elutasítással sem tisztelt meg. 

Azt kell feltételeznem, hogy Ön a helyi jelentkezők sokaságából kiszemelte az Önnek tetsző keveseket (bár választott közéleti személyiségként nem éppen csak szíve joga, hogy kivel áll szóba és kivel nem), akik megfelelő keretül szolgálhattak az Ön videózásához. Nos, mit tegyek? Talán a kérdéseim nem tetszettek Önnek. Amint Kovács Zoltán szóvivő minősítette a kérdezgető sajtó kíváncsiskodását: süt belőlük a rosszindulatú elfogultság. Az Ön szempontjait, világlátását értékelve ez bizony érvényes lehet rám nézve is, úgyhogy jól döntött, amikor ügyet sem vetett kérésemre. Videóit sajnos nem tudom megtekinteni, remélem, nem veszi rossz néven, hiszen azok csak a helyiek számára érdekesek és tanulságosak, alkalmasint eligazítást adnak nekik a tekintetben, hogy a helyhatósági választáson hová kell húzniuk az x-et!

De végtére is ez csak amolyan rosszindulatú újságírói feltételezés. Az is lehet, hogy Ön elszegődött hobbi-idegenvezetőnek, hogy az érdeklődőknek bemutathassa hazánk ama gyönyörű déli szegletét.

Üdvözlettel

Lovász Péter