Legyél a változás! Egyesület – Ezen a néven megy tovább Magyar Péter mozgalma

HírKlikk 2024. április 6. 09:15 2024. ápr. 6. 09:15

A ma délutáni demonstrációra időzítve, elindult Magyar Péter mozgalmának honlapja. A „Talpra Magyarok” információkat kínál a mozgalomról magáról, lehetőséget kínál azoknak, akik csatlakozni szeretnének hozzá, s azoknak is, akik valamilyen formában támogatnák azt. A mozgalom alappillére a Legyél a változás! Egyesület. Az ajánlata egy centrista erő létrehozása.

Magyar Péter legfrissebb Facebook-posztjában tudtatta, hogy a mozgalma átvette a korábban alapított Legyél a változás! Egyesületet annak alapítóitól, ezzel is lehetővé téve számukra a munka mielőbbi megkezdését és a sokak által ajánlott támogatások befogadását. Az egyesület honlapján Magyar Péter megteszi az ajánlatát a problémák és a hazánk előtt álló kihívások megoldására. „Létrehozzuk azt a középen álló politikai erőt, amely leszámol az utóbbi évtizedek mesterségesen fenntartott szekértábor logikájával. Létrehozzuk azt az erőt, amelyhez csatlakozhat minden jószándékú magyar ember, aki a hazájáért kíván dolgozni’ – olvasható.

A szemmel láthatóan még feltöltés alatt álló honlapon információk vannak magáról a mozgalomról, lehetőséget kínál a csatlakozásra, illetve annak többféle támogatására az anyagitól kezdve a szervezésen át a politikai együttműködésig, sőt, újszerű szerepvállalásra is felhívja az emberek figyelmét: a „Tegyél Te is a hazádért és honfitársaidért!” felhívás alatt többféle érdekes lehetőséget kínál, kezdve attól, hogy egy hétig újrahasznosított művészet (1 hónap) – Készíts művészeti alkotásokat újrahasznosított anyagokból”, azon át, hogy „Hagyj egy kedves üzenetet valakinek: (1 nap) Írj egy kedves üzenetet és hagyj egy látható helyen, például egy könyvtárban vagy kávézóban”, egészen eddig: „Ismerd meg Szomszédod" Piknik: (1 nap) Rendezz egy közösségi pikniket, ahol mindenki hozhatja a saját ételeit és beszélgethettek társadalmi kérdésekről.”

Mint ismert, Magyar Péter és ma délután Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért címen tart demonstrációt Budapesten, ahova legalább százezer embert várnak. A visszajelzések alapján nem csak az ország minden szegletéről és persze Budapestről érkeznek majd a résztvevők, nagyon sokan jelezték, hogy külföldről is hazalátogatnak majd.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom