Magyar Péter: a Fidesz becsapta a magyar népet

HírKlikk 2024. október 22. 16:25 2024. okt. 22. 16:25

A Fidesz becsapta a magyar népet: miközben vidék-, család- és gyerekbarát kormányzásról papolnak, polgári Magyarországot ígértek, hazánkat az Európai Unió legszegényebb és legkorruptabb országává tették – közölte a Tisza Párt elnöke kedden az MTI-vel.

Magyar Péter a pártja által eljuttatott közleményben azt írta, „elég volt! Eddig és ne tovább! 1956 története most a mi történetünk!". Hangsúlyozta, hogy a magyarok szabadságszerető emberek és hazaszerető kormányra vágynak.

Egy „hazaszerető Tisza-kormány" alatt nem lesz hárommillió létminimum alatt élő honfitársunk; nem hagyják magára a magyar vidéket; nem bezárják a vidéki szülészeteket, hanem felújítják; nem leépítik az állami egészségügyet és oktatást, hanem fejlesztik; nem elüldözik a fiatalokat, hanem hazacsábítják őket Nyugat-Európából – sorolta a politikus.

Hozzátette: nem Európa legmagasabb inflációja és áfakulcsa lesz Magyarországon, hanem felelős gazdálkodás és az egészséges élelmiszerek áfájának öt százalékra csökkentése.

Úgy folytatta, megemelik a családi pótlék összegét, és segíteni fogják az időseket is, az uniós forrásokat a magyar családi gazdaságok és agrárgazdaságok fejlesztésére fordítják, nem az „Orbán-klán oligarcháinak" vagyonát fogják gyarapítani, elfogadják a szükséges korrupcióellenes intézkedéseket, csatlakoznak az Európai Unió Ügyészségéhez, és hazahozzák a magyar embereknek járó uniós forrásokat.

„Miközben az Orbán-kormány szuverenitásról és magyar érdekekről hazudik, olyan messze van ezektől, mint a hazaszeretet a hazaárulástól" – fogalmazott Magyar Péter.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom