Már egymilliónál is többet ér Magyar Péter nőinek nevezett napszemüvege

HírKlikk 2024. április 21. 16:00 2024. ápr. 21. 16:00

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke vasárnap a Facebookon közölte, hogy licitre bocsátja a sajtóban híressé vált napszemüvegét. A befolyt összeget jótékonysági célra ajánlja majd fel. A szemüveg kikiáltási ára 10 ezer forint volt, de alig fél órával később már 1 200 000 forintnál tartott a licit.

A kormányhoz közeli média az elmúlt hetekben több mint százmillió forintot költött Magyar lejáratására, legújabban azzal vádolták, hogy női napszemüveget hord, és női kerékpáron gyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat. Ez adta Magyarnak az ötletet, hogy árverésre bocsássa a sajtóban elhíresült napszemüvegét, s a bevételt egy nehéz sorsú debreceni családnak ajánlotta fel. „Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget”– idézi a Magyar Péter közösségi oldalán megjelent felanlást az Index.

A licitre bocsátott napszemüveg Menczer Tamásnak, a Fidesz–KDNP frissen kinevezett kommunikációs igazgatójának köszönheti ismertségét. Menczer az alábbiakkal kedveskedett Magyarnak: „Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a nárcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női.”

Magyar Péter, aki május 5-én Anyák napján kívánja átadni a befolyt összeget egy többgyermekes debreceni családnak, hétfő 18 óráig várja a felajánlásokat.

 

Forrás: Index