Még mindig jobb, ha rendes magyar emberek lopnak tőlünk

Föld S. Péter 2020. augusztus 9. 05:34 2020. aug. 9. 05:34

Rendes magyar ember nem kételkedik abban, amit a kormány a migránsokról kommunikál. Tudja, hogy az illegális bevándorlók – ha tehetnék, már rég ellepték volna Magyarországot. Igaza van Müller Cecília országos tiszti főorvosnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor azt mondják, hogy a migránsok járványt terjesztenek.

Rendes magyar ember nem érti, miért kell hőzöngeni az Index és a színművészeti egyetem miatt. Eddig is volt valahogy, és ezután is lesz, mert úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna. Rendes magyar embernek fát lehet vágni a hátán. Ha valakit megszívatnak, az biztosan azért van, mert megérdemli. Ha belerúgnak, azt is. Ha nem ugrált volna, nem feltűnősködik, a haja szála nem görbül. Ő sem ugrál, nincs is neki baja, tessék csak ránézni!

Rendes magyar ember elítéli a füvezést. Nem tudja mi az, de valami nagyon csúnya gonoszság lehet. A múltkor is mutattak egy füvest a tévében, hát az úgy nézett ki, hogy ne tudd meg, aranyapám! Ha rajta állna, börtönbe vágná az összest. Az igaz, hogy ő maga legalább harminc éve nem volt józan, de az más. Inni, berúgni, férfias dolog, nem nyafka, hosszú hajú buzeráns libernyákoknak való. Pénz számolva, asszony verve jó.

Rendes magyar ember szerint, jó kezekben van az ország. Persze, a főnökök lopnak, és saját zsebére dolgozik mindegyik, de hát, tegye a szívére a kezét, aki még soha nem lopott. Mindenki lop, ez az élet törvénye. Aki nem lop, magára vessen, ha felkopik az álla. Ettől még nem bűnözők a vezetőink. Ha azok lennének, már régen a börtönben ülne mind. Rendes magyar ember szerint, még mindig jobb, ha rendes magyar emberek lopnak tőlünk, mintha mindenféle jöttment népek tennék ugyanezt.

Rendes magyar ember nem rasszista, de az a véleménye, hogy mindenki maradjon ott, ahol van. A négerek Afrikában, a sárgák Ázsiában, a románok Romániában. A félvérek Félvérországban. Rendes magyar ember leginkább azt nem bírja az idegenekben, hogy nem magyarul beszélnek, hanem valami istenverte, érthetetlen nyelven karattyolnak. Nem csoda, ha az ember hátán feláll a szőr. Amúgy nincs neki baja senkivel, egyszer látott egy négert, az okosabb volt, mint sok fehér ember. Majdnem annyira okos, mint te, vagy én, aranyapám!

Rendes magyar ember elhiszi, amit a tévében mondanak. Hogy Orbán Viktor tetőtől talpig becsületes, csak az a baj, hogy egy csomó gazemberrel van körülvéve. Rendes magyar embernek eszébe sem jut, hogy ezekkel a gazemberekkel Orbán vette körül magát.