Mintamókusok a 21. században, avagy a Nat emlőin cseperedő iskolások 12 pontja

Vasvári G. Pál 2020. február 12. 13:46 2020. feb. 12. 13:46

…És ha nincs semmi apelláta, akkor akár ilyen is lehet…

1. A Nat emlőin cseperedő iskolás hű gyermeke a Nemzeti Együttműködés Kormánya vezette illiberális Magyarországnak, felelősséggel dolgozik érte.
2. A Nat emlőin cseperedő iskolás erősíti a türk népek barátságát, védi az egyazászlót és a narancssárga jelvény fényesre lakkozott felületét.
3. A Nat emlőin cseperedő iskolás szorgalmasan magol, a kormánypárti ideológia és önmaga érvényesülési lehetőségeinek megismerésére törekszik.
4. A Nat emlőin cseperedő iskolás gyarapítja és védi a Nemzeti Együttműködés Rendszere kedvezményezettjeinek értékeit.
5. A Nat emlőin cseperedő iskolás ahol tud, segít a hatalomnak és önként, akár biodíszletként is szolgálja az egyatábort.
6. A Nat emlőin cseperedő iskolás a nemzetinek és kereszténynek hirdetett propagandát mondja fel és aszerint cselekszik.
7. A Nat emlőin cseperedő iskolás szereti és tiszteli szüleit, nevelőit és az idősebbeket, kivált a Bölcs Vezetőt, s mindig azt mondja, amit elvárnak.
8. A Nat emlőin cseperedő iskolás igaz, hű barát, amíg csak társait a hatalom ellenséggé nem minősíti.
9. A Nat emlőin cseperedő iskolás bátor és fegyelmezett a változékony direktívák feltétlen képviseletében, végrehajtásában.
10. A Nat emlőin cseperedő iskolás szereti és védi a már kisajátított természetet, és természetesnek tartja, ha másutt fákat irtanak, ligetet betonoznak, parkot köveznek le, vadak százait lövik ki, atomerőművet építenek.
11. A Nat emlőin cseperedő iskolás labdarúgással edzi testét és Tízparancsolattal óvja egészségét.
12. A Nat emlőin cseperedő iskolás úgy él, hogy méltó legyen a Fidelitas tagságára.