Molnár Áron szerint Vidnyánszkynak mennie kell

HírKlikk 2024. július 6. 16:00 2024. júl. 6. 16:00

A színész szerint a Nemzeti Színház igazgatója pártpolitikai csatateret kreált a magyar kulturális életből, és pártpolitikai ideológiák, hűség és a kussolás váltotta fel a tehetséget, a szorgalmat és a kritikus gondolkodást.

A Hírklikk is megírta, hogy Szász Júlia Facebook-oldalán reagált Vidnyánszky Attila kijelentéseire, amely szerint ötmilliót kaptak már Horváth Lajos Ottóval, akivel együtt zuhantak le egy előadás közben a díszletről.

Molnár Áron ugyancsak közösségi oldalán állt ki a balesetet szenvedett művészek mellett. Azt írta:

„Megint kiderült, hogy Vidnyánszky Attila hazudott. Sőt, olyan emberekről hazudott, akik az ő társulatát erősítették, akiért ő tartozott felelősséggel. Konkrétan elárulta őket. Olyan emberekről hazudott és olyan emberekre hárítja a felelősséget, akik maradandó fizikai és mentális serülést szenvedtek a balesetben. Felfoghatatlan, hogy mi kell még ahhoz, hogy a Nemzeti Színház társulata, a kultúráért és innovációért felelős miniszter, Hankó Balázs és Magyarország jelenlegi miniszterelnöke egyhangúlag kimondja, hogy Vidnyánszkynak távoznia kell!”

A színész emlékeztet, 2021 óta mondja, hogy Vidnyánszky hazudik, és „nem ez a jövője a szakmánknak, a következő generációnak nem lehet ez a példa."

Molnár Áron felteszi a kérdéseket: „Hogy néz a diákjai szemébe ez az ember úgy, hogy szembeköpte a saját társulatának tagjait is? Hogy lehetne ezek után bármilyen bizalmat szavazni Vidnyánszkynak pedagógusként, vagy intézményvezetőként?”

„Vidnyánszkynak mennie kell!" - írja.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom