Most Gulyás Gergelyt hívta meg magához Karsai Dániel

HírKlikk 2024. május 25. 05:13 2024. máj. 25. 05:13

A kormányinfón Gulyás Gergely azt mondta, hogy még nem kapott tőlem személyesen meghívót, ezért nem tudja, hogy a köztársasági elnökhöz hasonlóan meglátogatna-e. Ezen ne múljék – írta Facebook-posztjában Karsai Dániel, aki ALS betegsége miatt az eutanáziáról indított volna népszavazást, és akit múlt héten meglátogatott Sulyok Tamás államfő.

Ezennel tisztelettel meghívom Gulyás urat magamhoz, egy kötetlen beszélgetésre – írta bejegyzésében Karsai Dániel. „Azért mindenképpen érintsük az életvégi döntéshez való jogot is. A részleteket beszéljük meg írásban.”

Az ügyvéd azt megígérte, hogy előzetesen nem tájékoztatja a sajtót a találkozóról, azt viszont hozzátette, hogy meghívása ugyanúgy szól az EP-listavezetőknek és a parlamenti pártok frakcióvezetőinek is.

Leírta, hogy pénteken reggel nála járt Cseh Katalin, Donáth Anna és Bedő Dávid, és maximális támogatásukról biztosították.

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom