Ön is nyaralhat a sztárok otthonában

HírKlikk 2024. június 29. 19:40 2024. jún. 29. 19:40

Habár a magyarok jelentős része még mindig a Horvátország – Görögország – Spanyolország – Olaszország négyszögben tölti a nyári vakációját, egyre többen szomjaznak a különlegesebb élményekre, főleg a Z generáció tagjai. Mivel folyamosan nő a vásárlóerejük, azaz, nagy részük dolgozik is a tanulmányai mellett és a megszerzett jövedelmet előszeretettel költik utazásra. 

95,2 százalékuk az egyénileg szervezett nyaralásokat részesíti előnyben az utazási irodák által szervezett utakkal szemben, és az élményszerzés igen jelentős számukra – idézett a Pénzcentrum Kökény László és Jászberényi Melinda Hogyan utazik a Z generáció? Utazással kapcsolatos szokások és döntési folyamatok vizsgálata című tanulmányából.

Ma már egy mezei utazónak is megadódhat, ami a hollywoodi sztároknak: egyedülálló szállásokon és élményeken keresztül belekóstolhatnak a gazdag és híres emberek életstílusába. Pár kattintással lefoglalhatják kedvenceik otthonait, híres történelmi villákat, vagy éppen luxusapartmanokat akár már 35 ezer forint/éjszaka áron.

Az Alabama állambeli Montgomeryben található F. Scott és Zelda Fitzgerald egykori otthona, ami ma már lakásokra osztott „társasházként" funkcionál és éjszakánként 40 ezer forintért kibérelhető. Chad Smith, a Red Hot Chili Peppers dobosának mexikói villája Cabo San Lucasban, a Casa Cortez már egy kicsit húzósabb: itt 265 ezer forintba kerül egy éjszaka. Sonny & Cher egykori bungalója Hollywoodban 221 ezer forint, Julie Andrews korábbi otthona, a Rubber Ház New York államban 368 ezer forint/éjszaka ártól érhető el, míg Jimi Hendrix Hawaiban található stúdiójáért 92 ezer forintot kérnek egy napra.

Ava Gardner és Artie Shaw artmodern stílusú otthona Burbankban 369 ezer forint, George Washington kedvelt pihenőhelye Virginia államban pedig 55 ezer forint egy éjszakára. S ha valakit a zenei emlékek vonzanak: John Lennon és Yoko Ono dombtetőn álló egykori háza Los Angelesben 232 ezer forintba kerül.

Forrás: Pénzcentrum


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom