Öngyilkos lett a budapesti éjszakai élet egyik ismert alakja

HírKlikk 2020. július 8. 12:02 2020. júl. 8. 12:02

Spanyolországi otthonában lett öngyilkos szombat hajnalban az éjszakai élet egyik ismert figurája, K. F. Roland – tudta meg a PestiSrácok.hu.

A portál szerint, az évek óta orosz feleségével Marbellán élő K. F. Roland jól ismert személy volt az éjszakai életben. Sokáig cigaretta-csempészetben utazott, majd körözés alatt is állt, mert jogerősen elítélték zaklatásért, és elzárás helyett, pénzbüntetést szabtak ki rá, amit egy ideig nem fizetett be, ezért a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett még emberölés kísérlete miatt is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, továbbá a férfi egy építőipari beruházáshoz kapcsolódó csalási ügyben is bíróság előtt állt.

Évekkel ezelőtt, azért került elő a neve, mert egy belvárosi ingatlanvitában, összetűzésbe került a jelenleg költségvetési csalás miatt Spanyolországban kiadatási őrizetbe került Veres István vállalkozóval, a Zóna Taxi volt tulajdonosával.

K. F. Rolandról a bulvárlapok is megírták korábban, hogy nagylábon élt, luxusautókkal járkált, és többször a magyar hírességek közül választott párt magának. A Blikk például 2009-ben azt írta, hogy esküvőt és gyerekeket terveznek az egyik ismert celebbel, ám erről egyikük sem akart akkor nyilatkozni.

Forrás: Pesti Srácok