Orbán: mi vagyunk az országépítők

HírKlikk 2019. október 21. 18:02 2019. okt. 21. 18:02

Levelet küldött Orbán Viktor az önkormányzati választáson megválasztott minden fideszes képviselőnek és polgármesternek.

Az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szövetség szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, de sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk - írja a levelében Orbán Viktor. Közületek a legtöbben helyben is kormányzó erőkként fogtok dolgozni. Ahol Magyarország polgárai másra bízták a város irányítását, ott Rád is új feladat vár - folytatta.

"A legfontosabb, hogy mindig tartsd szem előtt: mi vagyunk az országépítők. Ezért arra kérlek, hogy saját településeden - akkor is, ha ellenzékben folytatod a munkádat - azt támogasd, ami jó a városodnak vagy a falvadnak. Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen. Országépítő munkánkat kormányzati szinten is folytatni fogjuk. A következő években tovább növeljük a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítjük a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hozunk létre, és tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat. Megvédjük Magyarország határait, és nemet mondunk a bevándorlásra. Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első!"

- írja Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.

Levelét bajtársi üdvözlettel így zárja: Munkádhoz sok erőt és jó egészséget kívánok! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!