Orbán Viktor öccse szerint Rogánék buktatták meg Novákot és Szijjártó lesz a következő áldozat

HírKlikk 2024. október 4. 17:40 2024. okt. 4. 17:40

Egy kiszivárgott hangfelvétel szerint Orbán Áron arról beszélt, hogy Rogán Antalék ezen felül Magyar Péternek is szivárogtatnak.

Valóban Orbán Viktor öccse, Orbán Áron és Héjj Dávid kormánybiztos beszélgetése hallható azon a felvételen a Telex információi szerint, amelyet eredetileg a Kuruc.info szélsőjobboldali portál hozott nyilvánosságra. A felvételen Orbán Áron azzal kapcsolatban panaszkodik a kormányzati egyeztetések koordinálásáért, valamint az Országos Beruházás Monitoring rendszer működtetéséért felelős kormánybiztosnak, hogy a külügy konzuljai blokkolják az ő érdekeltségéhez kapcsolódó vízumkérelmeket.

A miniszterelnök öccsének panaszai egy Balogh Radosztina nevű bolgár üzletasszony körül összpontosulnak, aki állítása szerint meg is fenyegette őt. A Telex által Orbán Áronként beazonosított szereplő szerint a korábban a letelepedésikötvény-bizniszben érintett Balogh intézte el, hogy a külügyben blokkolják azoknak a vietnámiaknak a C típusú, rövidebb idejű schengeni tartózkodásra feljogosító vízumkérelmeit, amelyeket korábban egy nemzetközi vízumszolgáltató már jóváhagyott. Orbán Áron meg is nevezi az érintett céget, a TLS-t. A hangfelvétel készültekor, májusban még ez a cég intézte Vietnámban a magyar vízumokat, azóta viszont ez a feladat a VFS Globalhoz került.

A miniszterelnök öccse egy ponton arról beszél, hogy Rogánék szivárogtattak titkos anyagokat Magyar Péternek, és ez a kör állhatott Novák Katalin megbuktatása mögött is, most pedig Szijjártóval tennék ugyanezt. Héjj ezzel kapcsolatban értetlenségét fejezi ki.

A felvételen Orbán Áron azzal indokolja a látogatását, hogy „Viktor” küldte Héjj Dávidhoz, aki következetesen „főnökként” hivatkozik a miniszterelnökre. 

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom