Papír ezresekért taposták egymást fiatalok a Deák téren

HírKlikk 2024. április 14. 16:55 2024. ápr. 14. 16:55

Influenszerek kétmillió forintot osztottak szét a gyerekek között. Az ok: a telefontokokat gyártó magyar cég, a Mobilfox háza táján alakult ki kisebb zűrzavar, mert állítólag kirúgták a fiatalok reklámarcát, a „Szia, te Mobilfox member vagy?” videókból ismert Szépréthy Rolandot.

Roland ezután állítólag ellopta a cég TikTok csatornáját, és vagy 25 százalék tulajdonrészt vagy 100 millió forintot követelt a cégalapító Diller Kevintől, mert azt gondolta, hogy az ő social médiás tevékenysége nagyban hozzájárult a Mobilfox sikeréhez. 

Azt ígérte, ha ez megvalósul, 2 millió forintot szór le a cég irodájának tetejéről. Hatalmas tömeg gyűlt össze a cég Dalszínház utcai telephelye előtt a repülő forintokra várva. Egy adott pillanatban valóban elkezdtek potyogni az ezresek, a szerencsések akár több ezer forinttal is gazdagodhattak. Ezután jött ki az épületből Mobilfox Roli és Kevin fél tucat biztonsági ember gyűrűjében, akik elkísérték őket a Deák térre, miközben továbbra is lelkesen osztogatták az ezreseket.

Ebből arra lehetett következtetni, hogy vagy megvalósult a tulajdonrész-szerzés, vagy talán nem is volt balhé, és mindenki egy igazából túl erősre sikeredett vicc részesei lehetett. 

A Deákon teljesen megtelt a templom előtti tér, a tömegben kapkodtak a gyerekek az ezresek után, de gyorsan abbahagyták a pénz dobálását, amikor egy lány rosszul lett. Később újabb százezreket szórtak szét az influenszerek a tér közepe felé haladva, hasonló káosz közepette. Ezután újabb vonulás kezdődött a cég irodájához, ahol kiszórták a maradék pénzt.

A veszélyes akcióban senki nem sérült meg súlyosan, bár a mentőket riasztották, mert a szomszédos építkezésre többen bemásztak pénz után kutatva. Állítólag valaki leesett, de a rendőrök nem találtak senkit a helyszínen – írja a 444.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom