Poszttraumás áldozat sosem volt még ilyen szexi

Puzsér Róbert 2020. április 7. 08:43 2020. ápr. 7. 08:43

Vasvári Viviennek nemcsak a karosszériája szilikon: mélyebbre hatolva sem találni benne semmi emberit.

A frissen elvált luxusfeleség Instagram-bejegyzésben hozza nyilvánosságra, hogy fiatalon milyen traumatikus élményt élt át, amikor futás közben meg akarták erőszakolni – és úgy érzi, ehhez a tárgyhoz jól illik az a fotó, melyen mezítláb, fürdőruhában egy parkban fut. Nem nehéz megérteni az üzenetet: a nagylány túljutott a traumán. Erős nő, akit nem érdekelnek többé az erőszaktevők – létezése immár mindennapos szexi pózolásban és luxuscikkek korlátlan felhalmozásában fejeződik ki.

Jelzem, hogy akit valóban traumatizált egy támadás, aki valóban átélte a félelmet, annak eszébe nem jutna bikiniben szexiskedni, és ebből filléres tartalmat gyártani. Ha Vasvári Vivienbe csak a legcsekélyebb felelősség szorult volna, akkor arra figyelmeztetne mindenkit, hogy vigyázzon a biztonságára futás közben, és nem azt demonstrálná, mennyire dögös látványt nyújt félmeztelenül futkosni a parkban egyedül. Vasvári Vivien nemcsak hétpróbás aranyásó és egy hulladék-reality főhőse, hanem minden jel szerint szociopata. Előbb-utóbb coach vagy motivációs tréner lesz belőle.

 Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom