ProstiSrácok: helyszíni jelentés Nagy Blanka szoknyája alól

Föld S. Péter 2019. április 16. 06:30 2019. ápr. 16. 06:30

A keresztény-konzervatív oldal egy fiatal lány szoknyája alá költözött. Ott nyilvánul meg a rájuk jellemző morális fölény, magát Pilhál Tamásnak álcázva, aki újságírónak mondja magát.

Ha az újságírás abból áll, hogy egy bunkó haver befotóz Nagy Blanka szoknyája alá, és egy magát sajtómunkásnak tekintő pöcskalap ezt közzéteszi, akkor tényleg ez az újságírás.

De talán mégsem. Voltak nagy elődök, vannak kiváló kortársak, és talán a jövőben is lesznek még valódi újságírók.

Már megírtak erről majdnem mindent, amit még nem, azt most itt olvashatják.

Kezdenénk azzal, hogy a ProstiSrácok aljadékok gyülekezete, Pilhál Tamás pedig egy tapló. És akkor tételezzük föl, hogy ennek a Pilhál Tamásnak van anyja. Felesége. Lánygyereke.

Most büszkék a fiukra, férjükre, papájukra?

És van egy nagyobb családja is, nevezzük pártcsaládnak. Fidesznek hívják ezt a pártcsaládot, kereszténynek és konzervatívnak hazudja magát. Ott vajon mit szóltak ahhoz, hogy Pilhál Tamás nevű cimborájuk közzétette az ominózus fotót Nagy Blanka fehérneműjéről?

Hogy Nagy Blanka elővigyázatlan volt? Ülhetett volna ügyesebben is?

Taplóéknál mindenre van magyarázat, náluk mindig az áldozat a hibás.

Miért ment oda?

Miért viselkedett kihívóan?

Miért volt ott?

Vagy bárhol egyáltalán?

Ha nem volna Nagy Blanka, ez a fotó sem készült volna el.

Állítólag vannak nők is a Fideszben és a párt holdudvarában. Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége, négy leánygyermek édesanyja, vagy, teszem azt, Novák Katalin, aki szintén édesanya, nem mellesleg családügyi államtitkár.

Elmondták már, hogy mi a véleményük Pilhál Tamásról? Pedig, jó lenne, ha úgyis, mint nők, mondanának valamit erről a mocskos történetről.

Legalább annyit, hogy igazi férfi nem tesz ilyet, a többinek pedig tilos.