Puzsér szájára vette Kunhalmi Ágnes cicijét

HírKlikk 2018. augusztus 15. 18:37 2018. aug. 15. 18:37

"A bántalmazó hajlamú szado-mazo tanárnő karakterének legszexibb példánya, Kunhalmi Ágnes elmagyarázta, mivel foglalkoznak a gendertudományok" - kezdte posztját szokásos nyers stílusában Puzsér Róbert a közösségi oldalán.

Ahogy a Sztárklikk is megírta, Kunhalmi az ATV élő műsorában azt találta mondani, hogy „Két cicim van és nő vagyok, kevesebb a bérem” – majd elmagyarázta a gender szak lényegét. A kritikus ezen felháborodva, nyílt levélben üzent a politikusnőnek:

Puzsér szerint egyébként a nőket sújtó jövedelemkülönbség mítosza egy százezerszer cáfolt hazugság.

"Mit gondol, Ágnes: létezik olyan munkáltató, amelyik többet fizet egy ugyanúgy elvégzett munkáért, csak mert a munkavállalónak pénisze van? - kérdezi Puzsér, majd hozzáteszi:

"Értem én, hogy a gender-tanulmányok célja azt bizonyítani, hogy a tőkések jobban utálják a nőket, mint amennyire szeretik a profitot– csakhogy ez soha nem fog sikerülni. És amíg a genderszakok agymosó szándékú feministák meg hataloméhes politikusok homokozói, addig ez az árnyék sajnos minden értelmes kutatásra rávetül."

Puzsér Róbert ezen a ponton egy fokozattal fentebb kapcsol és azt írja:

"Elragadó, amikor egy olyan befolyásos, gazdag és szép nő, mint Ön, aki a karrierjét kifejezetten annak köszönheti, hogy nő, férfielnyomásról panaszkodik. Hány cigányt, hány meleget, hány rokkantat kellett félrelöknie, Ágnes, hogy Ön kapja azt a kvótahelyet, amelyet elfoglal? Biztos abban, hogy jogosabban jutott Önnek kvóta, mintha azt egy törpe, egy vak vagy egy transznemű személy kapta volna?"

"Emlékeztetem, hogy a cicik az élet több területén jelentenek előnyt, mint hátrányt – amint azt már Ön is megtapasztalhatta. Kedves Ágnes, tetszik érteni?"

- zárja nyílt levelét a kritikus.