Rogán eltűnt a Facebookról

Zutyu 2020. február 3. 12:33 2020. feb. 3. 12:33

A propagandaminiszter karácsonyi képe nélkül sokáig elképzelhetetlen volt az ünnep. Ilyen képpel utoljára 2016-ban jelentkezett a politikus, azóta nem használta a közösségi médiát. 

Rogán Antal bulvár-szereplései nélkül sokáig elképzelhetetlen volt a magyar nyilvánosság. Szinte a Blikk kamerái előtt kérte feleségül Gaál Ceciliát, valoság-show-ban szerepelt, de még egy szappanoperába is bekukucskált a lassan exfeleségével egy szereplés erejéig.

A 2014-es országgyűlési kampány után már annyira nem ambícionálta a bulváros megjelenéseket, mert ekkor fordult visszájára addig a nyilvánosság előtt élt luxus életmódja.

Ekkor kezdett naponta növekedésnek az akkori Fidesz-frakcióvezető Pasa parki lakása. Az ingatlanról kiderült, hogy nem is felerészben az övé, hanem 100 százalékban és nem is 145, hanem 185 négyzetméteres. Aztán az is kiderült, hogy a luxus lakóparkban lakik Rogán akkori helyettese, Puskás András, sőt még a feleségeiknek is van egy közös lakásuk.

Rogán utolsó bulváros nagy dobása az volt, amikor elárverezte Louis Vuitton hátizsákját, mert sokat támadták, hogy egy félmilliós táskával rohangál. Ezután már jellemzően Rogán felesége, Cecilia vette át a családi bulvárhős szerepét, és hol Rogán által ajándékba készíttetett erotikus fotóalbummal került be a hírekbe, hol pedig Sarka Katával közös cégük kapcsán, de egy időben sokszor posztolt addig nyilvános Instagram oldalán is arról, hogyan edz tetőtől talpig frissen vasalt ruhákban és sminkben Sarkával.

A sokáig minden ünnepkor és fontos eseménykor Facebookon posztoló Rogán 2016-ban közölt utoljára karácsonyi közös képet a családjáról, azóta egyáltalán nem használta a közösségi oldalát, ami a Hírklikk tapasztalata szerint, már nem is elérhető, vélhetően nem törölték, csak inaktívvá tették. Így a Rogán-családról megjelent képek hangulatát is csak egy Magyar Narancs összeállítás segítségével tudjuk felidézni, mivel az oldal eltűnésével az onnan beágyazott képek is eltűntek. 

Érdekesség, hogy a propagandaminiszter az utóbbi években leginkább azzal kelt feltűnést, hogy kerüli a nyilvánosságot. Az utóbbi években alig jelent meg sajtótájékoztatón, az utolsó emlékezetes szereplésén a Portik-ügyben indított peréről való távolmaradását próbálta megmagyarázni, illetve azt, hogy miért hazudott a helikopterezésével kapcsolatosan.

A legutóbbi három választás közül kettőn még színpadon állhatott főnökével, Orbán Viktorral, de az önkormányzati bukta napján már a színpadra sem fért fel. A neki tulajdonított fiaskó okán, éppen a Hírklikk írta meg, hogy meneszthetik miniszteri posztjáról és a MOL elnöke lehet.