Soros keze mindenhol, retteg a Fidesz

HírKlikk 2023. december 23. 11:09 2023. dec. 23. 11:09

Úgy néz ki, hogy politikai leszámolás zajlik Lengyelországban, amit a Soros-birodalom irányít – írta Orbán Balázs közösségi oldalán.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója posztjában azt írta, „úgy néz ki, hogy politikai leszámolás zajlik Lengyelországban, amit a Soros-birodalom irányít. A baloldal lefejezte a közmédiát, rendőrök lepték el a székházat, egy jobboldali politikus meg is sérült a tiltakozások során, kórházba kellett szállítani".

„A káosz és bizonytalanság korszaka ez, amit mi sem jelez jobban, mint hogy az új miniszterelnök egy héttel a kormányra kerülése után a legfontosabb kérdésnek a média átszabását tartja.”

Orbán Balázs szerint a káoszt jelzi az is, hogy „miközben a lengyel védelmi miniszter köszönetet mond az ország határait hősiesen védő katonáknak, a Szejm elnöke afrikai bevándorlókat fogad az alsóházban. Orbán Balázs szerint a lengyel kormány tagjai között nem kell különösebben keresni a Soros-szálat: igazságügyi miniszterük egy, a Soros-egyetemen végzett civil lobbista, oktatási miniszterük egy balos feminista aktivista, a külföldi NGO-k érdekeinek védelméért pedig külön tárca nélküli miniszter felel.”

Miközben a brüsszeli elit cinkosan hallgat, a lengyel elnök anarchiának minősítette az elmúlt napok eseményeit. Ilyen híreket olvasva, egyre inkább felértékelődnek a magyarországi politikai stabilitási és a szuverenitásvédelmi törekvéseink – tette hozzá.

Ma már ifj. Lomnici Zoltán is kifejezte félelmét, hogy a szerb választások mögött Soros állhat, erről itt írtunk.

 

 

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom