Szijjártó nem átall ismét reklámügynökként működni

HírKlikk 2021. május 16. 12:45 2021. máj. 16. 12:45

Hiába ismeri el közvetetten a kormány, hogy semmire sem mennénk a Pfizer-Biontech vakcinája nélkül, hiába kénytelen a hivatalos adatokban is kimutatható módon közzétenni, hogy ebből kötöttünk le a legtöbbet, s ütemesen érkezik is százezer-számra belőle, Orbánék nem képesek leállni a propagandával. Már megint egy kínai repülőtéren – meg kell hagyni, profin – felvett videót osztott meg Szijjártó Péter, mi mással, mint a kínai vakcina főszereplésével.

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook oldalára feltett nem egészen egy perces „remekmű” azt mutatja, ahogy telepakolják Sinpharmmal a kormány szállítógépét, majd az felemelkedik a kifutóról. „Az út fele teljesítve, gép telepakolva, irány Budapest!” – mindösszesen ennyi a komment a videócskához. 

Igaz, Szijjártó ezúttal nem tartott a géppel, hogy személyesen is büszkélkedhessen az újabb oltóanyag-szállítmánynnal. Viszont megadta a módját: arról is „tudósított”, amikor indult a gép („ismét felszáll a Nagyvas. Irány Peking!")

Arról nem szólt ezúttal a fáma, hogy hány adagot hoz a gép. De azt tudjuk, hogy hány adag érkezett eddig

Forrás: koronavirus.gov.hu

Mint látható, fej-fej mellett áll (hangyányival vezet) az agyonreklámozott és az emberekre rátukmálni próbált – s a messze a legdrágább, közvetítő közbeiktatásával érkező – Sinopharm, ami még ezzel együtt is sokkal kevesebbek számára vonzó, mint a Pfizer. Nem véletlen, hogy Sinopharmra hetek óta szabadon lehet jelentkezni, de az időpont-foglaló oldalon mégis akkor van csak tumultus (s akkor fagy le), amikor meghirdetnek Pfizer oltást is.

Merthogy nem  tehetnek mást, hiszen – az EU által kialkudott árnak köszönhetően jóval olcsóbb – Pfizer hetente kiszámítható módon, százezer-számra érkezik. S ebből rendeltünk a legtöbbet is. Nézzék csak!

Forrás: koronavirus.gov.hu

Forrás: Hírklikk