Teljes az ellenzéki egység Szekszárdon is

HírKlikk 2019. augusztus 23. 16:44 2019. aug. 23. 16:44

Szekszárdon is összeállt az ellenzék, hogy közös jelöltekkel vegyék fel a harcot az október 13-án tartott önkormányzati választásokon a Fidesszel szemben.

Bomba Gábor vállalkozó indul a várost jelenleg is irányító Fideszes, Ács Rezsővel szemben - jelentette be mai sajtótájékoztatóján, ahol a körzetek további jelöltjeit is bemutatta. A képviselőjelöltek, az Éljen Szekszárd civil szervezet színeiben indulnak, mely mögé az összes ellenzéki párt kivétel nélkül felsorakozott.

Bomba fő célja, hogy visszaadja az vezetést a szekszárdiak kezébe és, hogy ne olyan képviselők vezessék a várost, akiket Budapestről bábként irányítanak, és mondják meg, mi a jó a szekszárdiaknak.

„Az elmúlt öt éveben a halogatás, és a meg nem valósult beruházások miatt, nagyon sok időt vesztettünk. Szeretnénk egy mindenki számára élhető várost. Támogassuk a helyi vállalkozásokat, tegyük élhetővé a várost minden korosztály számára„

- nyilatkozta az ellenzék polgármester-jelöltje.

Bomba és a mögötte felsorakozó tíz jelölt programjában szerepel új egészségügyi intézmény, egy idősek otthonának kialakítása, a helyi csöröge fesztivál visszatérése, valamint a fiatalok kulturális életének fellendítése.

A sajtótájékoztatón Harangozó Tamás azt mondta:

„Végre van alternatívája a Fidesz országlásának, semmitevésnek, királykodásának, olyan felkészült és jó csapatot sikerült összerakni Szekszárdon, a civil szervezet színeiben, melyet az összes ellenzéki párt támogat. A város életében meghatározó köztiszteletnek örvendő emberekről beszélünk, olyan emberekről, akik Bomba Gábor vezetésével képesek lesznek teljesen új irányba elindítani és megfelelni az szavazói elvárásnak”.

„Semmi sem történt a mostani városvezetés alatt. Ugyanakkor csak látszólag lesz könnyű nyerni, hiszen a propaganda-gépezet Szekszárdon is a Fidesz rendelkezésére áll" – hangzott el Hadházy Ákostól.

A jelöltbemutatáson továbbá részt vett, és támogatását fejezte ki, a DK-s Varjú László, Tordai Bence a Párbeszéd képviselője, Schmuck Erzsébet az LMP-től, valamint Fogarasi Gábor, a Jobbik regionális igazgatója is.