Tiborcz István össznemzeti nászajándéka

Lendvai Ildikó 2018. november 9. 07:08 2018. nov. 9. 07:08

Bűncselekmény hiányában lezárták a a nyomozást az Elios üzelmei ügyében. Nem vagyok meglepve. Nem bolondok a miniszterelnök vejét meggyanúsítani! Mikor ott van az a sok hajléktalan is.

Hiába tálalta nekik az Európai Csalás Elleni Hivatal a bizonyítékokat arról, hogy a pályázat központi feltételeit eleve a vő cége kedvéért módosították, hogy hangfelvételen már a pályázat kiírása előtt emlegetik Tiborczot, hogy két tucat önkormányzatnál nyilvánvaló az összejátszás: Tiborczék emberei már a kiírásba is beleszóltak, vagyis ugyanaz az érdekeltség állt a pult mindkét oldalán, és így tovább.

Még azt sem tudni, hogy egyáltalán kihallgattak-e valakit. (Hogyne, még kísértésbe esnének, hogy komolyan vegyék a dolgot!) Siófok önkormányzatától még a papírokat sem kérték be - ott azóta független polgármester van, még a végén tényleg odaadná a terhelő dokumentumokat!

Minimum 13 milliárdot kell visszafizetnünk az uniós támogatásból. Fogjuk fel össznemzeti nászajándéknak. Ha ezt elosztjuk az ország 8 millió felnőtt lakosával, csak 1600 forint jut mindenkire. Mulatós nép vagyunk, ennyit dobtunk a menyasszonytáncnál a kalapba. Nem is sok, ennél többet szoktak. Lophattok még, gyerekek, majd csak kikerekedik az összeg!