Tovább fogy a Jobbik – feloszlatta magát az ozorai szervezet

HírKlikk 2020. június 3. 13:38 2020. jún. 3. 13:38

A Jobbik ozorai szervezete Facebook-oldalán jelentette be kedden, hogy a tagság teljes egyetértésével feloszlatta magát, és kilépett a Jobbik Magyarországért Mozgalomból – szúrta ki az Azonnali.

„Nem kívánunk részt venni abban a rombolásban, amit Jakab Péter és bandája művel, akik szűk négy hónap alatt, többet ártottak a Jobbiknak, mint bárki az elmúlt években. A Jobbik jobboldali, nemzeti pártként jött létre, amit Jakabék mára egy szélsőbaloldali alakulattá züllesztettek” – írták.

Azt is hozzátették: rendkívül felháborítónak tartják, hogy azokkal számolnak le a pártban, akiknek a párt a létét köszönheti, majd látván, hogy döntéseik nagy felháborodást okoznak, gyáván visszavonulót fújnak, és békejobbot hazudva, valójában hamis és képmutató „békeballal” próbálják csitítani a kedélyeket. „Sajnáljuk, hogy így alakult, ebből többet nem kérünk!” – zárják a bejegyzésüket.

A portál később frissítést tett közzé, amelyben azt írták: nem csak az eredeti poszt került le az ozorai Jobbik szervezetének az oldaláról, de már magának a volt szervezetnek sem elérhető az oldala. 

Forrás: Azonnali