Trump: Biden képtelen lenne átmenni egy kognitív képességeit vizsgáló teszten

HírKlikk 2020. július 10. 17:26 2020. júl. 10. 17:26

Donald Trump visszatért egyik kedvelt támadási eszközéhez Joe Bidennel szemben. A Fox News egyik műsorában azt mondta, hogy a demokraták elnökjelöltje képtelen lenne átmenni egy teszten, ami a kognitív képességek működését méri – írja a 444.hu.

A portál – az Independentre hivatkozva – arról számol be, hogy akár a 74 éves Trump, akár a 77 éves Biden lesz a befutó a választásokon, a győztes  az Amerikai Egyesült Államok legidősebb megválasztott elnökeként vonul majd be az ország történetébe.

Biden a múlt héten azt mondta, hogy rendszeresen tesztelik kognitív képességeit és alig várja, hogy összemérje saját eredményeit Trumpéval.

Trump, most azonban a Fox műsorában arról beszélt, hogy nem lehet igaz, amit Biden mondott, mert kizárt, hogy ellenfele képes lenne átmenni egy ilyen teszten. Ehhez képest, tette hozzá Trump, ő éppen most vett részt egy teszten, és óriási sikerrel vette az akadályt. Trump szerint, azt mondták neki, hogy ez hihetetlen teljesítmény volt a részéről, és nem nagyon akad, aki még képes lenne erre. Az amerikai elnök szerint, Bidennek is ugyanennek a tesztnek kéne nekifutnia, de nyilván nem sikerülne neki. 

Forrás: 444.hu