Trump nem tud kibújni a bőréből

HírKlikk 2024. július 22. 15:30 2024. júl. 22. 15:30

A régi Trump kinyitotta az ajtót a demokraták számára az új Trump legyőzéséhez, amikor elmondta beszédét az elnökjelölő konvención. Elárulta ugyanis, hogy hiányzik belőle minden önfegyelem, ellenben tele van sérelmekkel. Pedig az eleje olyan volt, mintha megváltozott volna.

Egységet sürgetett, és ha kitart a továbbiakban is emellett, akkor a felszólalás jelentős siker lett volna. Ám az új Trump képtelen volt féken tartani a régit – fogalmaz a Washington Post. „Őrült Pelosit” emlegetett és megismételte, hogy ellopták tőle a győzelmet 2020-ban. Továbbá hogy Biden több kárt okozott az országnak, mint az USA történetének 10 legrosszabb elnöke.

Ellenben dicsérte Orbánt, a magyar erős embert, és áradozott arról, milyen jól kijön az észak-koreai diktátorral. Vagyis elszalasztotta a lehetőséget, mert visszatért korábbi önmagához. Ezzel megteremtette a lehetőséget a demokraták számára, hogy megmagyarázzák, miként kívánják vezetni a békére, jólétre és civilizáltságra vágyó országot.

Most a rivális párton múlik, hogy megmentse saját kampányát, amely szabadesésben van, amióta csak Biden majdnem egy hónapja leszerepelt a tévévitában.

 

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom