Új luxuslimuzint használ Szijjártó Péter

HírKlikk 2024. szeptember 11. 08:00 2024. szept. 11. 08:00

Az autós youtuber szerint „a luxus élménye már megugorja a Rolls-Royce-tól megszokott színvonalat".

Múlt héten Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Moldovába utazott. A Forbes vette észre, hogy az utazásról a közösségi oldalakra is posztoltak, a szokásos, autóból kiszállós kép mellett a miniszter egy másik képet is megosztott, amin egy zöld rendszámos, koromfekete BMW látható – írja mfor.hu.

A lap a rendszámot az Ügyfélkapu rendszerében ellenőrizte, így derült ki, hogy az említett autó egy BMW M760e XDRIVE limuzin, amelynek ára listaáron 55 millió forint. Az autó fekete, belül barna bőr ülésekkel, ráadásul fiatal: idei gyártmány, augusztus 15-én vették először nyilvántartásba.

A lapnak Storcz Antal, a CheckEngine csatorna autós youtubere azt mondta: „az autó egy végtelenül otthonos autóbelsőt kínál, az ajtókon gombok helyett érintőképernyős vezérlőkkel, és a hátsó utasoknak egy lehajtható, 31 hüvelykes, 8K-s monitorral. A fő vonzereje mégis az embléma: ezen az autón egy BMW logó van, miközben a luxus élménye már megugorja a Rolls-Royce-tól megszokott színvonalat, csak talán egy fokkal kevésbé hergeli a népet."



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom