Új tévécsatorna indul mától

HírKlikk 2019. április 1. 04:00 2019. ápr. 1. 04:00

Nicktoons néven új gyerekcsatorna indul április 1-jén, amely a Nickelodeonnal és a Nick Jr csatornával együtt a legkisebbektől egészen a kamaszokig terjedő korosztályt célozza meg - értesült a DTV News.

A jelenleg 25 ország több mint 86 millió otthonában látható Nicktoons tévécsatorna 2019 áprilisától már Magyarországon és Romániában is elérhető lesz a kábelszolgáltatók kínálatában.

Az óvodás korúaknak tanulságos szórakozást nyújtó Nick Jr és a nagyobb gyerekeknek élőszereplős illetve kultikus animációs sorozatokat kínáló Nickelodeon tökéletes kiegészítője a Nicktoons, amely a 4-10 éves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást a legjobb rajzfilmsorozatokból magyar nyelven.

A Nicktoons remekül kiegészíti az eddigi gyermekcsatorna-kínálatunkat – mondta a portálnak Harsányi Gábor, a Viacom magyarországi country managere, regionális terjesztési és tartalommenedzsment alelnöke. 

A 4-10 éves gyerekek itt mindig megtalálhatják majd a Niceklodeon és a Nick Jr aktuális műsorától eltérő, leghumorosabb és legkalandosabb Nickelodeon-gyártású animációs sorozatokat. Hazánk legnézettebb gyermek televíziós portfoliója így ezután még változatosabb lesz és még több választási lehetőséget nyújt majd – tette hozzá Harsányi Gábor.

Forrás: Hírklikk