Újra nevet változtatott a Jobbik

HírKlikk 2024. szeptember 15. 09:15 2024. szept. 15. 09:15

A párt legutóbb 2023 februárjában változtatott nevet, akkor a Jobbik-Konzervatívok elnevezésről döntöttek, amit most másfél év után ismét módosítottak.

Adorján Béla elnök közleményben számolt be arról, hogy a Jobbik pénteken megtartotta 34. kongresszusát, amelyen a küldöttek megszavazták a párt korábbi nevéhez való visszatérést, ezzel kifejezve azon szándékukat, hogy legfontosabb céljuk, és egyetlen kijelölt útjuk a nemzeti érdekképviselet.

Adorján Béla szerint az, hogy újra Jobbik Magyarországért Mozgalom néven folytatják tovább a munkát, azt jelenti, hogy minden magyar ember számára – a konzervatív értékrendre alapozva –, az alapvető emberi méltóság megteremtését tekintik feladatuknak.

„A Jobbik régi-új nevével szeretnénk jelezni, hogy a társadalmunkat érintő valós problémák, azok felkarolása és képviselete a legfontosabb pártunk tagsága számára. Mozgalmi jelleggel, alulról építkezve politizálunk újra, az emberekkel szövetségben, közösen megoldást keresve a problémáikra" – fogalmazott a Jobbik elnöke.

Forrás: MTI-OS


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom