Vajna Tímea kezd beleőrülni férje halálába

Jász Zoltán 2019. április 20. 15:46 2019. ápr. 20. 15:46

Mondhatnánk, hogy szívszorító posztban öntötte ki lelkét Vajna Tímea az Instagram oldalán, de - minden gonoszság nélkül - nekünk inkább a szánalmas jelző jutott eszünkbe. Máris elmagyarázzuk.

Vajna Tímea legfrissebb bejegyzésében hosszasan beszél az elhunyt férjéhez. Ilyeneket ír például, hogy 

"(...) Folytatom, amit felépítettél és remélem, hogy büszke leszel rám. Harcolok Érted, harcolok kettőnkért és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem és fogsz adni jeleket".

A posztban a "gyönyörű" sorok mellett egy fotót is megcsodálhatnak a rajongók, amelyen Tímea ül egy ágyon, ölében egy méregdrága laptoppal. Szomorúan bámulja a képernyőt, miközben egy olyan pólót visel, amelynek elején az elhunyt férjének feje látható, Rambo testével összemontírozva. (A fényképet bizonyára nem ő készítette, hiszen ez nem egy szelfi, hanem egy jól megkoreografált kép.)

Ezen a ponton álljunk meg egy pillanatra, és képzeljük el a következő szituációt: 

miután eltemettük egyik szerettünket, felveszünk egy olyan pólót, amely az elhunytat ábrázolja, majd megkérjük az egyik ismerősünket, hogy fotózzon le minket, hogy megmutathassuk másoknak is, milyen szomorúak vagyunk. Ezt követően ország-világ előtt elkezdünk beszélni a halotthoz, és azt bizonygatjuk, hogy menni kell tovább a kitaposott úton... 

Véleményünk szerint ezt a legjobb szándékkal sem lehet egészségesnek nevezni. Sőt...

Feltételezhetően másokat sem hatott meg Vajna Tímea "őszinte" lelki gyötrődése, hiszen volt olyan kommentelő, aki csak annyit kérdezett a szívfacsaró fotó láttán, hogy eladó-e a laptop.

(A fotóért katt IDE.)