Várkonyi Andrea Bryan Adams felcsúti koncertjéről: az ajándék árát nem illik firtatni

HírKlikk 2023. december 22. 06:55 2023. dec. 22. 06:55

Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége megerősítette, hogy valóban Bryan Adams lépett fel a Mészáros Csoport Felcsúton rendezett karácsonyi buliján. A többszörös Grammy-díjas kanadai világsztár közel másfél órán keresztül szórakoztatta a cég dolgozóit és vendégeit.

Bryan Adams fellépésével kapcsolatban a Blikk kereste a Mészáros Csoport kommunikációs osztályát, ám nem reagáltak, a cégvezető Mészáros Lőrinc felesége, a volt televíziós Várkonyi Andrea azonban megerősítette a világsztár fellépését és további részleteket is megosztott a lappal.

– Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor „szűk körben”, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni – árulta el Várkonyi Andrea, akinél próbáltak érdeklődni Adams gázsija felől is.

– Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni...

– válaszolta.

Az iparági, valamint az interneten elérhető információk alapján a kanadai csillag 300-500 ezer dollárért (105-175 millió forintért) szokott koncertet adni. 

A rendezvényen egyébként tombolasorsolást is rendeztek, értékes háztartási gépeket lehetett nyerni, a fődíj pedig két darab Suzuki volt.

Forrás: Blikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom