Végleg visszavonul az Aerosmith

HírKlikk 2024. augusztus 3. 14:50 2024. aug. 3. 14:50

​​​​​​​A zenekar tavaly szeptember óta búcsúturnén van az Egyesült Államokban, most azonban bejelentették, hogy Steven Tyler betegsége miatt lemondják összes hátralévő koncertjüket és hivatalosan is visszavonulnak.

A frontember hangszálsérüléssel küszködik, teljes felépülése pedig úgy tűnik, már nem lehetséges – írja a 444.hu. A zenekar Instagram-bejegyzése szerint bár nagyon reménykedtek benne, hogy folytathatják a turnét, mivel Tyler hosszú hónapok alatt sem gyógyult meg, meg kellett hozniuk ezt a „szívszorítóan nehéz” döntést.

„Hálásan köszönjük nektek - a világ legjobb rajongóinak. [...] Valóra váltottátok az álmainkat”, írják. Az amerikai rockegyüttes 1970-ben alakult, minden tagja elmúlt hetven éves, Tyler márciusban ünnepelte hetvenhatodik születésnapját. Négyszeres Grammy-díjasok, 2001-ben felléptek a Super Bowl félidős műsorában és beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is.

Az énekest az elmúlt években több nő is szexuális zaklatással vádolta, miután Kaliforniában ideiglenesen eltörölték a kiskorúak kárára elkövetett szexuális bűncselekmények elévülését. Egy nőt állítólag többször is bántalmazott, amikor az még kiskorú volt.

Forrás: 444.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom