Vitézy már a fővárost okolja a választási hibákért is

HírKlikk 2024. június 13. 18:10 2024. jún. 13. 18:10

Vitézy Dávid, az LMP – burkoltan a Fidesz – főpolgármester-jelöltje is reagált arra, hogy Karácsony Gergely bejelentette, új választás kiírását szorgalmazza Budapesten.

Vitézy szerint Karácsony Gergely mai sajtótájékoztatója arról szólt, hogy addig kell új választásokat kiírni, ameddig ő azt meg nem nyeri. „A választás vasárnap megtörtént, végre abban kellene tisztán látni, hogy ki nyerte. Ezt a választást Karácsony Gergely rendezte, a főváros szervezte, minden rendszerszintű eljárási hiba és szabálytalanság a főpolgármester felelőssége. Karácsony Gergelytől jóval több szerénységre számítanék, ha már Budapest köztársaságban egy főpolgármester-választást se sikerült megszerveznie fennakadások nélkül.”

Karácsony Gergellyel szemben én csökkenteni, nem pedig növelni szeretném a feszültséget és a bizonytalanságot ebben a nehéz helyzetben, amibe Budapest került – tette hozzá, szerinte az újraszámolás célja, hogy korrigálni lehessen a választás napján elkövetett esetleges szavazatszámlálási hibákat.

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom