A környék legjobb fenekéért: Nautilus Glute Drive, azaz a csípőtolás legnagyszerűbb gépe

HírKlikk 2019. február 27. 12:30 2019. feb. 27. 12:30

Ma már lassan közhelynek számít az, hogy a rendszeres testmogás elengedhetetlen része kell, hogy legyen az életünknek. Vannak, akik persze az egészségmegőrzés mellett az alakformálás miatt is gyakorta látogatnak el edzőterembe.

Sok ember, persze leginkább a hölgyek, de urak esetében sem ritka, hogy szép, kerek hátsóról álmodnak. Ezekre az egyik legjobb megoldás a Hip Thrust gépek használata, mely kiváló csípőtolásra, szemben azzal a módszerrel, amikor csak simán súlyokkal próbálják meg ezt a feladatot kivitelezni, ami így sok esetben nem a megfelelő módon kerül végrehajtásra, így akár könnyen sérüléshez is vezethet. 

A fitness gépek gyártásában több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező Nautilus márka létrehozta a Glute Drive névre hallgató tárcsasúlyos csípőtoló gépet, mellyel biztonságosan végezhetjük a fenék izomcsoportjait megmozgató gyakorlatokat és ezáltal izmos feneket érhetünk el. A Nautilus fennállása óta kiemelt figyelmet fordít az innovációra és arra, hogy kompromisszum nélküli, minőségi gépeket biztosítson az edzeni vágyók számára.

Ezt a gépet Pete Holman, egy amerikai gyógytornász fejlesztette ki azért, hogy a gerinc teljes megtámasztásával biztosítsa azt, hogy a törzs stabil tudjon maradni, csakúgy mint a csípő. Ezáltal nehezen elrontható az, hogy ne a legjobb módon végezzük a feladatot. Súlytartója egészen pontosan akár 165 kilogrammal terhelhető, így bárki könnyedén kiválaszhatja a számára és az edzettségi szintjének legmegfelelőbb súlyt. 

Mik a tulajdonságai? 

Azért, hogy kisebb vagy nagyobb termetű edzeni vágyó személyek is egyaránt használhassák, nagyméretű lábtartóval és csúszásmentes felülettel látták el a Nautilus Glute Drive gépet.
Kétoldali biztonsági reteszeléssel és kioldószerkezettel rendelkezik, melynek a legfontosabb funkciója, hogy biztonságosan lehessen használni a gépet. Fekvőfelülete párnázott és széles hevederrel ellátott, hogy biztosítsa a kényelmes, stabil tartást. 

A Mánia Fitness oldalán megtekinthető egy videó is a használatáról, de további kérdés esetén a cég kollégái készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy miért ők a legjobb választás fitness gépek terén, bátran nézzük meg, hogy milyen referenciákkal rendelkeznek, hiszen számtalan edzőterem gépei tőlük származnak.

Forrás: Hírklikk